Текст песни Tyzee Feat. Iwayo - Daj mi samo den

Исполнитель:
Название песни:
Daj mi samo den
Дата добавления:
23.03.2015 | 03:46:50
Просмотров: 2313
3 чел. считают текст песни верным
3 чел. считают текст песни неверным

Для вашего ознакомления предоставлен текст песни Tyzee Feat. Iwayo - Daj mi samo den, а еще перевод песни с видео или клипом.

1строфа:
О боже мој прости ако правам грев ( еее)
Она има дечко јас девојка знам не е фер ( нее )
И незнам зошто се мешам кога он може се да ти даде
Но душава боли сака првпат љубов да краде
Би биле би би биле
Бољи пар од Jay -z и Beyonce
Би биле би би биле
Mandela ,Marley деца на сонце
Ко де жа ву се вртиш у глава
Не спијам ноќе буден те сањам
Усните можат но окото не лаже не (не лаже)

Рефрен
Знам имаш врска извини ако правам проблем
Но кажи зошто гледам бог во твојот поглед
Еееееееееј
Дај ми само еден ден
За сладок грев
За да видиш љубов што е (мило мое )
Заедно замисли не (прејако е)
Он има сметки боли глава мотори и коли
Ја би те носел и пеш
До крај на свет
Ден ден ден ден ден ден
Дај ми само еден ден ден ден ден
И секој нареден ден ден ден ден
Ќе бидеш моја ден ден ден ден и ноќ
Ја не те давам

2строЧ
Добровечер мила ноќва пијан сум и нејќам да кријам
Од тебе сакам бебе што ке има очи ко ти и ја
Тебја љубљу ,Te quiero,Ich liebe dich Je t’aime,Te amo
Не не не постои јазик да ти покажам колку само
Би биле би би биле
Бољи пар од Jay -z и Beyonce
Би биле би би биле
Mandela ,Marley деца на сонце
Те сакам ко мајка и чувам ко сестра
Ке направам ко ангел да блескаш
Веруј ми душо за тебе ке оставам се(само тебе не)
1strofa:
Oh God, forgive moј ako Human Greve (eee)
She ima Dechko јas devoјka BANNER not e fer (it)
And behold neznam zoshto meshes Koga he Mauger se da ti Dade
But dushava pain Saka prvpat љubov yes stealing
Bi Bi Bi Biel Biel
Boљi pairs od Beyonce and Jay -z
Bi Bi Bi Biel Biel
Mandela, Marley Detsa on sontse
Ms. Wu to de ce vrtish at the head
Not spiјam noќe Boden those saњam
Usnite mozhat but not Okoto not Lager (not Lager)

Refrain
BANNER IMASH vrska sorry ako rights issues
But kazhi zoshto gledam god in tvoјot pogled
Eeeeeeeeeј
Daј of Eden itself den
For sweet Greve
For yes vidish љubov INTO e (my cute)
Zaedno zamisli not (preјako e)
He ima brooms pain and if the head of the motor
Јa bi those Naucelles and Pesch
Until kraј to light
Den den den den den den
Daј of Eden itself den den den den
And sekoј nareden den den den den
Ќe bidesh moјa den den den den and noќ
Јa wrong davam

2stroCh
Dobrovecher sweet noќva piјan sum and neјќam yes kriјam
Aude you sakam Bebe INTO ke ima eyes to the ti and јa
Tebјa љubљu, Te quiero, Ich liebe dich Je t'aime, Te amo
No no no yes billeting јazik minute SHOW Kolka itself
Bi Bi Bi Biel Biel
Boљi pairs od Beyonce and Jay -z
Bi Bi Bi Biel Biel
Mandela, Marley Detsa on sontse
Those sakam to maјka and chuvam to sister
Ke sent an angel to let bleskash
Veruј of dusho for you to leave ke se (self-writing)
Опрос: Верный ли текст песни? Да Нет