Текст песни Enca ft Noizy - Ata nuk e din

Исполнитель
Название песни
Ata nuk e din
Дата добавления
17.01.2015 | 16:08:57
Просмотров 292
2 чел. считают текст песни верным
4 чел. считают текст песни неверным

Для вашего ознакомления предоставлен текст песни Enca ft Noizy - Ata nuk e din, а еще перевод песни с видео или клипом.

Eyo Enca
The King’s here…

When they see us walking by,
always looking fine
Fjalt e tjerve nuk I dgjojm
cuz we don’t really mind

Konkurrenca per ne nuk ekziston
Ne vazhdojm ata le t’bojn ca t’dojn

Jo nuk me duhet asgje tjeter
vetem ty tkem pran
As milionat as makinat
fukara t’ishim vec t’ishim bashk

Kur te kam ty,me beso e kam gjith boten
Kur te shoh ty,me pushojn edhe lotet
As milionat as makinat
fukara t’ishim vec t’ishim bashk

Down,down they go
Cuz they don’t really know
They don’t really know
How we do it
Ata se din,Ata jo nuk e din
Ata jo nuk e din,
Sesi e bojm na

Uuh sa me pelqen ti
Dhe ti me pelqen mu
Syt e tu s’genjejn zemer
Syt e tu shum ti du
Fjalet me humbasin
Kur te kam pran vetes
Para se t’vije ti
Nuk ja dija kuptimin jetes
Ti me kompleton nga 0-100%
dhe nese shoqet s’jan dakort
shoqet e tua krejt e din
se si un ski me pas mo
Ato thojn jam rrugac,jo
Por nese ta jap fjalen dije
se nuk jam palaco

Jo nuk me duhet asgje tjeter vetem ty tkem prane
As milionat as makinat fukara tishim vec tishim bashk
Kur te kam ty,me beso e kam gjith boten
Kur te shoh ty,me pushojn edhe lotet
As milionat as makinat fukara tishim vec tishim bashk

Down down they go
Cuz they don’t really know,they don’t really kno
How we do it
Ata se din,ata jo nuk e din,ata jo nuk e din
Sesi e bojm ne

Uhh sa me pelqen ti
Syt e tu s’genjejn kurr

Konkurrenc per ne nuk ekziston
Ne vazhdojm ata le t’bojn ca t’dojn

Uh sa me pelqen ti
Syt e tu s’genjejn zemer
Syt e tu shum ti du
Uhh sa me pelqen ti

Down down they go
Cuz they don’t really know,they don’t really kno
How we do it
Ata se din,ata jo nuk e din,ata jo nuk e din
Sesi e bojm ne
Eyo ENCA
Король здесь ...

Когда они видят, что мы поблизости,
всегда ищет хорошо
Fjalt электронной tjerve NUK я dgjojm
Потому что мы действительно не возражаю

Konkurrenca за пе NUK ekziston
Ne vazhdojm ата ле t'bojn ча t'dojn

Джо NUK мне duhet asgje tjeter
vetem ти tkem Пран
Как milionat как makinat
fukara t'ishim VEC t'ishim bashk

Кура те Кам Тай, мне Бесо электронной кам gjith Boten
Кура те Шох ты, мне pushojn edhe lotet
Как milionat как makinat
fukara t'ishim VEC t'ishim bashk

Вниз, вниз они идут
Потому что они не знают,
Они действительно не знают,
Как мы это делаем
Ата себе DIN Ата Джо NUK э Дин
Ата Джо NUK э Дин ,
Сеси электронной bojm на

Uuh са ме pelqen ти
Дхе ти меня pelqen му
SYT электронной Ту s'genjejn Земер
SYT электронной Ту Шум ти дю
Fjalet меня humbasin
Кура те Кам Пран vetes
Para себе t'vije ти
Нук JA Dija kuptimin jetes
Ti мне kompleton нга 0-100 %
DHE Несе shoqet s'jan dakort
shoqet электронной Туа krejt э Дин
SE си ООН лыжах мне па месяцев
Ато thojn варенье rrugac , Джо
Por Несе та яп fjalen dije
SE NUK варенье palaco

Джо NUK мне duhet asgje tjeter vetem ти tkem prane
Как milionat как makinat fukara tishim Век tishim bashk
Кура те Кам Тай, мне Бесо электронной кам gjith Boten
Кура те Шох ты, мне pushojn edhe lotet
Как milionat как makinat fukara tishim Век tishim bashk

Вниз вниз они идут
Потому что они на самом деле не знаете, что они действительно не KNO
Как мы это делаем
Ата себе дин, ата Джо NUK э Дин , ата Джо NUK э Дин
Сеси электронной bojm пе

Гм са ме pelqen ти
SYT электронной Ту s'genjejn Kurr

Konkurrenc за пе NUK ekziston
Ne vazhdojm ата ле t'bojn ча t'dojn

Э-э са ме pelqen ти
SYT электронной Ту s'genjejn Земер
SYT электронной Ту Шум ти дю
Гм са ме pelqen ти

Вниз вниз они идут
Потому что они на самом деле не знаете, что они действительно не KNO
Как мы это делаем
Ата себе дин, ата Джо NUK э Дин , ата Джо NUK э Дин
Сеси электронной bojm пе
Опрос: Верный ли текст песни? Да Нет