Текст песни АрХангел - Милион долари

Исполнитель:
Название песни:
Милион долари
Дата добавления:
22.11.2018 | 16:20:20
Просмотров: 31
0 чел. считают текст песни верным
0 чел. считают текст песни неверным

Для вашего ознакомления предоставлен текст песни АрХангел - Милион долари, а еще перевод песни с видео или клипом.

Зар веруваш во мене?
Јас сум привид што ги нуди
сите можни облици.
И веќе одамна тоа не сум јас
Тоа е некој што ме глуми
и ужива во досада.

Секој обид да ме љубиш
ќе ти се врати како казна,
како горка измама.
Јас сум човек кој живее во страв,
кој се плаши да те допре.
Не знам дали остана
бар малку љубов во мене,
или се исчезна во времето.

Осамен и уморен трагам очајно
по моите милион долари,
единствен разлог
да продолжам да живеам.
И нема начин да ме промениш,
се што можеш е да ме убиеш.

Не мисли колку си љубела
и дека љубовта е се што ти е потребно.
Погледни! Ќе видиш само еден обичен смртник
без концепт за револуција.

Секој обид да ме љубиш
ќе ти се врати како казна,
како горка измама.
Јас сум човек кој живее во страв,
кој се плаши да те допре.
Не знам дали остана
бар малку љубов во мене,
или се исчезна во времето.

Осамен и уморен трагам очајно
по моите милион долари,
единствен разлог
да продолжам да живеам.
И нема начин да ме промениш,
се што можеш е да ме убиеш.
Zar veruvash in me?
Сумas sum ghost shto gi nudi
sieve can be lined.
And the Toa of Odamna failed Sum
Toa e some kind of stupid
and living in annoyance.

Sekoј insults yes I мubish
Behold them, the treasury
what a hill of pudding.
“How is it that the kovek is more alive in the lands of
pauch and dop.
We do not know the distance
bar Malka Cuba in me
or ce disappeared in time.

Osamen and pacified tragedy ochana
on my milion dolari,
only discourse
yes continue yes lively.
And dumb start yes me promenish
This is what you can do.

Do not mishli kolku Si љbella
and the deck of the cube is necessary.
Take a look! Видe see itself is a smart one
without concept for revolutio.

Sekoј insults yes I мubish
Behold them, the treasury
what a hill of pudding.
“How is it that the kovek is more alive in the lands of
pauch and dop.
We do not know the distance
bar Malka Cuba in me
or ce disappeared in time.

Osamen and pacified tragedy ochana
on my milion dolari,
only discourse
yes continue yes lively.
And dumb start yes me promenish
This is what you can do.
Опрос: Верный ли текст песни? Да Нет